Työvuorosuunnittelua eri toimialoilla pienistä suuriin yrityksiin

Työvuorosuunnittelu SOTE -alalla

TyövuoroVelho soveltuu erinomaisesti sosiaali- ja terveysalan työvuorosuunnitteluun. Erilaiset hoiva- ja palvelualan yritykset ovat suurin asiakasryhmämme. Alalle tyypillinen vuoroluonteinen ja ympärivuorokautinen työ (vuorotyö) on helposti hallittavissa TyövuoroVelhon avulla.

"Velho on helpottanut ja selkeyttänyt työvuorosuunnitteluamme aivan oleellisesti"

Pretax Yhtiöt, vuosijulkaisu 2007

TyövuoroVelholla eroon laskuvirheistä

Vielä reilu vuosi sitten nuorten ryhmäkotia pitävä lahtelainen Konstan Koti ja Koulu Oy hoiti työvuoroasiat käsipelillä. Tämä oli varsin työlästä, sillä ryhmäkoti työllistää kahdessa toimipisteessä vakituisesti tai osa-aikaisesti kolmisenkymmentä henkilöä, kuten opettajia, koulunkäyntiavustajia, talonmiehen ja keittäjän.

– Yhtiö laajeni, ja aloimme kyllästyä siihen, kuinka työlästä työvuorojen hallinnoiminen oli.

Selvitimme, miten asiaa voisi hoitaa tietotekniikan avulla, ja päädyimme Pretaxin tarjoamaan TyövuoroVelhoon, henkilöstövastaava Mikko Ikäläinen Konstan Koti ja Koulu Oy:stä sanoo. Ikäläisen mukaan päätös oli hyvä.

– Parannuksen huomaa yksinkertaisesti siitä, että laskuvirheitä ei enää tapahdu, kun laskemisen hoitaa ihmisen sijaan kone.

Kumppanuus Pretaxin kanssa vapauttaa meidät tekemään varsinaista työtämme. Ikäläisen mukaan nettipohjaisuus on eräs TyövuoroVelhon ehdottomista eduista.

– Järjestelmää voi käyttää netin avulla missä vain, ja järjestelmän mahdolliset päivitykset ja ylläpitotoimet hoituvat ilman että meidän tarvitsee tietää niistä mitään, henkilöstövastaava Mikko Ikäläinen kiittelee Pretaxin työvuorosuunnitteluohjelmaa.

Lastensuojelun sijaishuoltopalvelut | www.konsta.net

Tulostettava versio (pdf)

Työvuorosuunnittelun asiakasesimerkki: Konstan Koti ja Koulu Oy