OHJE
Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen kohdasta Tilaa koulutus voit tilata TyövuoroVelhon käyttökoulutuksen.

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

ESITTEET

ESITTEET

TyövuoroVelhon koulutukset


Kaikissa ohjelman käyttöön liittyvissä opastustarpeissa avuksi ovat ohjelman kattavat video- ja ääniohjeet.

Uuden käyttäjän perehdyttäminen ohjelmaan

Uuden käyttäjän perehdyttämisessä TyövuoroVelhoon on apuna ohjelman kattavat video- ja ääniohjeet. Video- ja ääniohjeiden avulla uusi käyttäjä saa hyvät pohjatiedot siitä, miten TyövuoroVelhoa käytetään ja mitä kaikkia ominaisuuksia ohjelmasta löytyy. Esimerkiksi uuden työvuorosuunnittelijan kannattaa ennen käytön aloittamista katsoa läpi seuraavat videot:

Video- ja ääniohjeet

» Uusi valikko (5 min)
Videossa käydään läpi TyövuoroVelhon valikkorakenne ja sen käyttö.
» Työntekijät (8 min)
Kuinka lisätään uusia työntekijöitä ohjelmaan ja miten työntekijöiden tietoja ohjelmassa muokataan.
» Suunnitelma (5 min)
Miten työvuorosuunnittelu tehdään TyövuoroVelhossa.
» Toteuma (12 min)
Työvuorojen kirjaaminen ja toteutuneiden tuntien tarkistaminen.


Suosittelemme kuitenkin, että uusi työvuorosuunnittelija tilaa myös koulutuksen ohjelman käyttöön. Ensisijaisesti uusien vuorosuunnittelijoiden koulutus tapahtuu puhelimitse etäopastuksena. Puhelinkoulutuksen voi tilata ennakkoon tästä. Uusien käyttäjien on myös mahdollista varata koulutus TyövuoroVelhon toimistoille Espooseen tai Jyväskylään.

KoulutusTour

TyövuoroVelhon koulutuksia toteutetaan keväisin ja syksyisin järjestettävillä koulutuskiertueilla asiakaskohtaisesti. Keväisin kiertue toteutetaan yhteistyössä Accountorin toimistojen kanssa eri puolilla maata. Asiakasyritykset voivat varata yrityskohtaisia koulutusaikoja ilmoittautumisen yhteydessä kerrotuille ajankohdille haluamalleen Accountorin toimistolle. Syksyn kiertueella kouluttajamme saapuvat paikan päälle asiakkaan omiin tiloihin kouluttamaan käyttäjiä ohjelman käyttöön. Koulutustilaisuuksissa käytetään asiakkaan omia ohjelmasta löytyviä tietoja, jolloin kaikki koulutuksen aikana tehdyt muutokset säilyvät käytössä jatkossakin.

EtäkoulutusTour

EtäkoulutusTour on puhelimitse järjestettävä asiakaskohtainen koulutustilaisuus, joka järjestetään keväisin ja syksyisin. Soitamme silloin käyttäjälle ennalta sovittuna aikana, kun hän on kirjautuneena TyövuoroVelhoon. Koulutuksen aikana käsittelemme TyövuoroVelhosta löytyviä asiakkaan omia tietoja ja näin varmistamme, että kaikki koulutuksen aikana tietoihin tehdyt muutokset / lisäykset ovat käytettävissä myös koulutuksen jälkeen.

Muut koulutukset

KoulutusTourin ulkopuolella tarjoamme asiakaskohtaisia koulutuksia ensisijaisesti TyövuoroVelhon toimistoilla Espoossa ja Jyväskylässä. Laajemman koulutustarpeen ollessa kyseessä - esimerkiksi uuden yksikön käyttöönoton tai ohjelman käytön laajentamisen yhteydessä - koulutuksen voi sopia myös paikan päälle asiakkaan omiin tiloihin.