Kellokortti


TyövuoroVelhoon on liitettävissä selainpohjainen kellokorttisovellus, jota varten ei tarvitse hankkia kallista leimauslaitteistoa. Kellokortin käyttöä varten riittää pelkkä internet-yhteys ja selain. Tietokoneen lisäksi leimaus onnistuu esimerkiksi tabletilla tai älypuhelimella. Kirjatut tunnit siirtyvät automaattisesti TyövuoroVelhoon esimiehen käsiteltäviksi ja siitä edelleen palkanlaskentaan. Kellokortilla voidaan leimata normaalien sisään- ja uloskirjausten lisäksi mm. vuosilomat, koulutukset ja työpistekohtaiset tunnit.

Kellokortti

Kellokortti on avattu sisäänkäynnin yhteyteen asennetulle tietokoneelle tai tabletille. Katso video.

< >
Aloitusnäytöllä klikataan omaa nimeä työntekijälistauksesta. Kellokortissa
on mahdollisuus salasanalliseen tunnistautumiseen.

Mobiilikellokortti

Mobiilikellokortti soveltuu erinomaisesti liikkuvaan työhön. Leimaukset tehdään reaaliaikaisesti kosketusnäytöllisellä älypuhelimella. Puhelimen työpöydälle tallennetaan pikakuvake, jota klikkaamalla kellokortti avautuu.

Yksinkertaisimmillaan riittää, että kellokortilla leimataan päivittäin Sisään- ja Ulos-leimaukset. Seurantaan voidaan tarvittaessa lisätä useampia työajanlaatuja ja työpisteitä, jolloin työtehtävän tai kustannuspaikan vaihtuessa päivän aikana, voidaan valita uusi työajanlaatu ja työpiste.

Tarvittaessa esimies voi kirjoittaa työpisteelle lisätietoja esimerkiksi sovitusta aikataulusta ja yhteystiedoista. Tällöin Mobiilikellokortti toimii myös työnohjaustyökaluna.

< >
Mobiilikellokortti on aina mukana älypuhelimessa, jolloin päivittäinen työajanseuranta onnistuu helposti ja nopeasti, ajasta ja paikasta riippumatta.