Työaika & palkkaraportit ja kertymät


Palkanlaskennan yhteenvedoista saadaan kaikki tarvittavat palkanmaksun perusteet: työtunnit, vuorotyökorvaukset, sairaslomat, vuosilomat, koulutukset jne.
Kuva: Palkanlaskentajakson yhteenvetonäkymä

Työehtosopimus laskelmien pohjana

Työehtosopimusten määritykset ohjaavat työvuorojen suunnittelua ja palkanlaskentaan tarvittavien tietojen (työtunnit, vuoro- ym. lisät) laskentaperusteita. TyövuoroVelho on toteutettu siten, että se on helposti muunneltavissa toimimaan eri alojen työehtosopimusten mukaisesti.

Palkanlaskentaan tarvittavat tiedot

Saat suoraan kaikki palkanlaskentaan tarvittavat tiedot. Ohjelma laskee valmiiksi eri työehtosopimusten mukaiset ilta-, yö-, lauantai- ja sunnuntaitunnit (vuorotyökorvaukset), jonka jälkeen sinun tarvitsee vain lähettää tiedot palkanlaskentaan. Halutessasi voit sähköistää koko prosessin työvuorosuunnittelusta palkanlaskentaan ja välttyä ylimääräiseltä papereiden pyörittelyltä.

Palkkaraportit ja kertymät

Kertymätietoja voidaan tarkastella kätevästi eri aikaväleiltä työntekijä- ja työpistekohtaisesti. Palkanlaskentajakson yhteenvedosta nähdään nopeasti jakson tiedot työntekijätasolta yrityskohtaisiin tietoihin. Dokumenteista saadaan myös selkeät pdf-tulosteet.