TyövuoroVelholla eroon laskuvirheistä

Aikoinaan nuorten ryhmäkotia pitävä lahtelainen Konstan Koti ja Koulu Oy hoiti työvuoroasiat käsipelillä. Tämä oli varsin työlästä, sillä ryhmäkoti työllistää kahdessa toimipisteessä vakituisesti tai osa-aikaisesti kolmisenkymmentä henkilöä, kuten opettajia, koulunkäyntiavustajia, talonmiehen ja keittäjän.

–Yhtiö laajeni, ja aloimme kyllästyä siihen, kuinka työlästä työvuorojen hallinnoiminen oli.

Selvitimme, miten asiaa voisi hoitaa tietotekniikan avulla, ja päädyimme Accountorin tarjoamaan TyövuoroVelhoon, henkilöstövastaava Mikko Ikäläinen Konstan Koti ja Koulu Oy:stä sanoo. Ikäläisen mukaan päätös oli hyvä.

–Parannuksen huomaa yksinkertaisesti siitä, että laskuvirheitä ei enää tapahdu, kun laskemisen hoitaa ihmisen sijaan kone.

Kumppanuus Accountorin kanssa vapauttaa meidät tekemään varsinaista työtämme. Ikäläisen mukaan nettipohjaisuus on eräs TyövuoroVelhon ehdottomista eduista.

–Järjestelmää voi käyttää netin avulla missä vain, ja järjestelmän mahdolliset päivitykset ja ylläpitotoimet hoituvat ilman että meidän tarvitsee tietää niistä mitään, henkilöstövastaava Mikko Ikäläinen kiittelee Accountorin työvuorosuunnitteluohjelmaa.

http://www.konsta.net/