Vahvuuslaskurit ja alan TESsit ohjelmassa helpottavat työvuorosuunnittelua SosProlla

SosPro Satakunta Oy:ssä jokaisen asuinyksikön esihenkilöt suunnittelevat työvuorot kuuden viikon jaksoille TyövuoroVelholla. SosPro tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa lapsille, joten vuorot jakautuvat kellon ympäri.

“Edellisessä työpaikassani käytössämme oli TyövuoroVelho. Nykyiseen työpaikkaan siirtyessäni, täällä oli käytössä toinen puhtaasti Excel-pohjainen ohjelma. Omat kokemukseni olivat hyvin positiivisia TyövuoroVelhosta, joten aloin sitä markkinoimaan nykyiseen työpaikkaani. TyövuoroVelho on ollut meillä nyt käytössä jo noin 5 vuotta”, SosPro Satakunnan toiminnanjohtaja Juha Åman kertoo.

“Työvuorosuunnittelu on hyvin jouhevaa TyövuoroVelholla!”

Åman kertoo, että kunhan ohjelmaa oppii hyödyntämään, sen avulla työvuorojen suunnittelu on jouhevaa. Hän kertoo, mitkä ovat heille erityisen hyödyllisiä ominaisuuksia TyövuoroVelhossa.

“Ohjelmassa on valmiina yleisimmin käytössä olevat työvuorot, jotka voidaan vetää suoraan suunnitelmaan. Vuorojen vaihdot päikseen työntekijöiden kesken sujuu myös helposti. Vahvuuslaskurit helpottavat äärimmäisen paljon hahmottamista, että on tarpeeksi porukkaa työvuoroissa. Lisäksi ohjelma laskee taseet automaattisesti. Tässä nyt muutamia, mitkä tulevat ensimmäisenä mieleeni”, hän listaa.

“TyövuoroVelho soveltuu oikein hyvin sote-alan yritykselle”

“Meidän työtämme helpottaa erittäin paljon, että alan työehtosopimukset ovat suoraan järjestelmässä. Esimerkiksi lepoajat ohjelma ilmoittaa, eli jos suunnittelussa lepoaika ei toteudu, ohjelma herjaa punaisella”, hän kertoo.

“Suosittelisin ehdottomasti TyövuoroVelhoa muillekin meidän yrityksemme kaltaisille yrityksille!”

https://sospro.fi/