Referenssejä

”Perehdytyskoulutus oli asiallinen, selkeä, monipuolinen ja huomioi loistavasti eri tasoiset käyttäjät. Koulutus oli todella asiakaslähtöinen ja huomioi meidän tarpeet.”

– Karri Nieminen, Hoitokoti Päiväkumpu Oy

”Sain puhelukoulutuksen ja se oli vastoin ennakkoajatuksia miellyttävä koulutustapa. Sain vastauksia juuri minua askarruttaviin kysymyksiin.”

– Kaisa Knuutti, Palvelukoti Ilola

TyövuoroVelhon koulutukset

Kaikissa ohjelman käyttöön liittyvissä opastustarpeissa avuksi ovat ohjelman kattavat pdf-ohjeet, jotka löytyvät TyövuoroVelhon ohjeet-valikosta ohjelmaan kirjauduttuasi.

Uuden käyttäjän perehdyttäminen ohjelmaan

Suosittelemme, että uusi työvuorosuunnittelija tilaa koulutuksen ohjelman käyttöön. Ensisijaisesti uusien vuorosuunnittelijoiden koulutus tapahtuu puhelimitse etäopastuksena. Puhelinkoulutuksen voi tilata ennakkoon tästä. Uusien käyttäjien on myös mahdollista varata koulutus TyövuoroVelhon toimistoille Espooseen tai Jyväskylään.

KoulutusTour

TyövuoroVelhon koulutuksia toteutetaan keväisin ja syksyisin järjestettävillä koulutuskiertueilla asiakaskohtaisesti. Keväisin kiertue toteutetaan yhteistyössä Accountorin toimistojen kanssa eri puolilla maata. Asiakasyritykset voivat varata yrityskohtaisia koulutusaikoja ilmoittautumisen yhteydessä kerrotuille ajankohdille haluamalleen Accountorin toimistolle. Syksyn kiertueella kouluttajamme saapuvat paikan päälle asiakkaan omiin tiloihin kouluttamaan käyttäjiä ohjelman käyttöön. Koulutustilaisuuksissa käytetään asiakkaan omia ohjelmasta löytyviä tietoja, jolloin kaikki koulutuksen aikana tehdyt muutokset säilyvät käytössä jatkossakin.

EtäkoulutusTour

EtäkoulutusTour on puhelimitse järjestettävä asiakaskohtainen koulutustilaisuus, joka järjestetään keväisin ja syksyisin. Soitamme silloin käyttäjälle ennalta sovittuna aikana, kun hän on kirjautuneena TyövuoroVelhoon. Koulutuksen aikana käsittelemme TyövuoroVelhosta löytyviä asiakkaan omia tietoja ja näin varmistamme, että kaikki koulutuksen aikana tietoihin tehdyt muutokset / lisäykset ovat käytettävissä myös koulutuksen jälkeen.

Muut koulutukset

KoulutusTourin ulkopuolella tarjoamme asiakaskohtaisia koulutuksia ensisijaisesti TyövuoroVelhon toimistoilla Espoossa ja Jyväskylässä. Laajemman koulutustarpeen ollessa kyseessä – esimerkiksi uuden yksikön käyttöönoton tai ohjelman käytön laajentamisen yhteydessä – koulutuksen voi sopia myös paikan päälle asiakkaan omiin tiloihin.

Tilaa koulutus

Mikäli lomake ei näy, pääset täydentämään sen myös täältä.

Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.


Back to top