Työvuorot automaattisesti -palvelu

Se fiksumpi tapa suunnitella työvuoroja!

Automaattinen työvuorosuunnittelu vapauttaa jopa päiviä työaikaa kuukaudessa. Työvuorot automaattisesti -palvelu on saatavilla TyövuoroVelhoon ja sen avulla luot työvuorolistan jopa yhden napin painalluksella.

Ohjelmaan syötetyt ennakkotiedot pitävät huolen siitä, että automaattisesti suunniteltu työvuorolista on vähintäänkin yhtä laadukas, kuin manuaalisesti tehty. Tekoäly huolehtii mm. vuorojen tasapuolisuudesta, lepoaikojen toteutumisesta ja sopivasta miehityksestä kaikkina aikoina. Sekä asiakas- että työntekijäkokemus paranevat, kun miehitys on mitoitettu oikein.

Keskity työsi kannalta olennaisempiin asioihin ja automatisoi työvuorosuunnittelu Työvuorot automaattisesti -palvelun avulla!

Ota yhteyttä!

Työvuorot automaattisesti -palvelun hyödyt

Aikaa säästyy

Automaattinen työvuorosuunnittelu nopeuttaa työvuorosuunnittelua merkittävästi ja esimiehen aikaa säästyy muihin tärkeisiin tehtäviin.

Sopiva miehitys

Ohjelma huolehtii siitä, että vuoroissa on aina sopivasti henkilöitä kaikkina aikoina.

Vuorojen tasapuolisuus

Palvelun tekoäly huolehtii siitä, että vuorot jakautuvat tasapuolisesti.

Valmis lista nappia painamalla

Työvuorot automaattisesti -palvelu mahdollistaa listan teon nappia painamalla.

Työntekijöiden autonomia säilyy

Automaatti huolehtii siitä, että työvuorotoiveet ja yksilölliset painotukset työvuoroissa otetaan huomioon listan teossa.

Minimoi inhimilliset virheet

Tekoäly ei unohda asioita, kun ne on sille kerran kerrottu, joten virheet vähenevät.

Automaattinen työvuorosuunnittelu on nopeaa ja laadukasta

TyövuoroVelhoon on saatavilla lisäpalveluna Työvuorot automaattisesti -palvelu, joka nopeuttaa työvuorolistojen suunnittelua merkittävästi. Vaikka palvelulla tuotetaan työvuorolista jopa yhden napin painalluksella, listan laatu ei kärsi.

Lisäpalvelussa tekoälyn avulla luodaan automaattisesti työvuorolista, jossa on otettu huomioon vaadittavat osaamiset ja tavoiteltavat työajat. Lisäksi listaa suunniteltaessa tekoäly huomioi myös työvuorotoiveet ja työntekijäkohtaiset vaatimukset, sopimukset ja käytännöt. Automaatti huolehtii myös työvuorojen tasapuolisuudesta.

Kenelle palvelu sopii?

Työvuorot automaattisesti -palvelu on tarkoitettu kaikille asiakkaillemme, ja se voidaan ottaa käyttöön kunhan yrityksessä on TyövuoroVelho-ohjelma käytössä. Yrityksen koolla ei ole merkitystä, vaan palvelu sopii niin isoille kuin vähän pienemmillekin yrityksille. Erityisesti palvelu soveltuu niille yrityksille, joiden vuoroissa on säännönmukaista toistuvuutta. Palvelu voidaan tarvittaessa ottaa käyttöön vain osalle yrityksen työryhmistä ja tarvittaessa laajentaa käyttöä myöhemmin.

Palvelun hinnoittelu

Palvelun hinta muodostuu käyttoonottokustannuksesta ja kuukausimaksusta. Palvelun käyttöönottokustannus on erittäin kilpailukykyinen, sillä käyttöönottoprosessi on hyvin selkeä ja kevyt. Kuukausimaksu perustuu työntekijöiden määrään.

Lue lisää palvelusta!

 

Katso esite

Katso video Työvuorot automaattisesti -palvelusta

Asiakkaidemme kertomaa:

KVPS-Tukena Oy

”Työvuorot automaattisesti -palvelu on tuonut ajansäästöä ja vähentänyt turhaa käsityötä. Tämä on mukavasti vähentänyt työtunteja listan teosta ja vapauttanut myös henkistä pääomaa.” 

Janne Viita-Aho, Kaarikadun asumisyksikön johtaja

Lue koko tarina

Mikkelin Tuomiokirkkoseurakunta

”Vuoden aikana säästyy siis yli viikon verran työaikaa Työvuorot automaattisesti palvelun ansiosta.”

Henri Koskinen, Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta

Lue koko tarina!

Kiinnostuitko palvelusta? Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää Työvuorot automaattisesti -palvelusta

Mikäli lomake ei näy, pääset täydentämään sen myös täältä.

Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.


Back to top